ESCO Slovensko akvizíciou spoločnosti ELIMER pokračuje v rozširovaní svojej ponuky služieb

Ďalšou etablovanou spoločnosťou, ktorá rozšíri skupinu ESCO Slovensko je ELIMER. Spoločnosť pôsobí na slovenskom trhu od roku 1999 a špecializuje sa na komplexné služby v oblasti silnoprúdových a slaboprúdových elektroinštalácií.

24. 2. 2022

Jednou z priorít ESCO Slovensko je pokrytie súhrnných potrieb klientov pri realizácii výstavby či modernizácii priemyselno-logistických či administratívnych a bytových komplexov. Akvizíciou spoločnosti ELIMER získala skupina etablovaného partnera v oblasti návrhu a realizácie, ako aj následného servisu silnoprúdových a slaboprúdových elektroinštalácií.

Spoločnosť ELIMER, s viac ako 20 ročnou históriou, participovala na výstavbách najväčších logistických, priemyselných, administratívnych a bytových projektoch na Slovensku. Majú skúsenosti s rekonštrukciami zdravotníckych a hotelových objektov.  

„Veríme, že komplexné riešenia sú najefektívnejšou alternatívou pri výstavbe či rozsiahlej stavebno-technologickej modernizácii. Naša skupina garantuje vysokú mieru kvality a úzka kooperácia jednotlivých spoločností ESCO Slovensko pomáha k výraznému skráteniu času realizácie, nehovoriac o ostatných, ekonomických a ekologických výhodách takejto výstavby či rekonštrukcie,“ zhrnula Naďa Hartmann, predsedníčka predstavenstva a generálna riaditeľka ESCO Slovensko.